Lasagne bolognese maken

Zelf lasagne bolognese maken

Lasagne bolognese maken vergt wat meer werk dan de kant en klare maaltijd van de albert heijn. Wanneer we zelf lasagne bolognese maken is deze echter wel velen malen lekkerder dan de katonnen en naar conserveermiddelen smakende lasagne van de supermarkt. In kookboeken en op internet vinden we meer dan genoeg recepten waardoor we zelf lasagne bolognese maken kunnen. Erg moeilijk is het niet, je hoeft er absoluut geen chefkok voor te zijn.

Benodigdheden

Als je lasagne bolognese maken wilt, heb je niet veel materialen nodig. Een oven is het voornaamste, verder een pan en een gasfornuis en je kunt beginnen.

Ingrediënten

De ingrediënten die je nodig hebt zijn afhankelijk van het recept. Meestal heb je in ieder geval gehakt, tomatenpuree en lasagne bladen nodig. Verder zijn het vaak smaakmakers, zoals knoflook of ui.  Lasagne bolognese maken vergt dus niet veel, alleen wat geduld. De meeste tijd gaat zitten in het laten sudderen van de bolognese saus en het bakken in de oven. Geen enkele reden dus om die kant en klare maaltijd te halen, je kunt het prima zelf. Ga die keuken in en begin met lasagne bolognese maken. Eet smakelijk!